Ansvar og Handelsbetingelser

Ansvar

Multirunner ejes Multiquark ApS

Multirunner.dk kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brug eller misbrug af informationer i din træningsplan på Multirunner.dk. Har du helbredsmæssige problemer, skal du derfor,før opstart på træningsprogrammet, konsultere en læge eller anden kvalificeret rådgiver.

Brugen af træningsplanen, Multirunner.dk og øvrige oplysninger sker således på eget ansvar. Indholdet på Multirunner.dk og i din træningsplan, skal udelukkende betragtes som information og vejledning.

Rettigheder

Alle rettigheder til indhold på sitet tilhører Multirunner.dk, og det må ikke kopieres, sælges, distribueres eller gengives uden skriftlig tilladelse fra Multirunner.dk.

Handelsbetingelser

Multirunner ejes af Multiquark ApS

Website oplysninger:

Virksomhedens juridiske navn: Multiquark ApS
Virksomhedens kaldenavn: Multiquark ApS
Adresse: Munkebjergvej 20, st, Postnr./by: 5000 Odense C
Telefon: 51 94 24 06
E-mail: ole.stougaard@multiquark.com
Kontaktperson: Ole Stougaard
CVR-nummer: 33264712
Etableringsår: 2011

Betaling via websitet Multirunner.dk

Der kan betales med: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB.

Alle priser på websitet angives inklusive moms.

Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: dansk.

Levering

Efter afgivet betaling er der fuld adgang til produktet med det samme.

Fortrydelsesret

Når du køber en træningsplan via Multirunner.dk, har du 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at fortryde købet, skal du skriftligt blot melde tilbage til Multirunner.dk senest 14 dage efter, at du har afgivet din bestilling. Købesummen vil blive tilbagebetalt til dig ved overførsel til din bank. Vi vil derfor kontakte dig for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Vi beder dig vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, og sende den til:

Multiquark ApS
Adresse: Munkebjergvej 20, st, Postnr./by: 5000 Odense C
Telefon: 51 94 24 06
E-mail: ole.stougaard@multiquark.com
Kontaktperson: Ole Stougaard

Reklamation

Den træningsplan du har købt hos Multirunner.dk er en tjenesteydelse, hvilket betyder, at der ikke – som for varer – er fastsat særlige regler vedrørende en købers beføjelser, hvis dit træningsprogram ikke lever op til det, der er aftalt. Købelovens principper finder dog i vidt omfang anvendelse også ved vurderingen af tjenesteydelser. Du skal klage over en mangel inden for “rimelig tid”, efter at manglen er opdaget, eller burde være opdaget. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen for rettidig. Hvis en tjenesteydelse er mangelfuld, kan du kræve, at manglen bliver afhjulpet. Man taler om, at sælger har afhjælpningspligt. Du kan ikke kræve afhjælpning, hvis afhjælpning vil påføre Multirunner.dk uforholdsmæssig omkostning eller væsentlig ulempe. Afhjælpning af mangler skal altid ske uden omkostninger for dig, dvs. at du ikke skal betale for at manglen bliver afhjulpet. Mener du således at din træningsplan er mangelfuld, skal du kontakte Multirunner.dk, som så vil forsøge at afhjælpe manglen.

Hvis der er tale om en værdiforringende mangel, kan du kræve et forholdsmæssigt afslag i prisen. Kan du dokumentere, at der er lidt et økonomisk tab som følge af en mangel, kan dette tab kræves erstattet.

Der er kun en begrænset adgang til at hæve aftaler vedrørende tjenesteydelser, idet en del af tjenesteydelsen allerede er udført i forbindelse med oprettelse af din træningsplan og derfor i tilfælde af ophævelse vil blive værdiløs. Det er endvidere heller ikke er muligt at tilbagelevere det modtagne træningsprogram efter ibrugtagning.

Ønsker du at reklamere over produktet, skal du henvende dig til:

Multiquark ApS
Adresse: Munkebjergvej 20, st, Postnr./by: 5000 Odense C
Telefon: 51 94 24 06
E-mail: ole.stougaard@multiquark.com
Kontaktperson: Ole Stougaard

Behandling af personoplysninger

Multirunner.dk behandler dine personlige oplysninger strengt fortroligt. Din profil bliver gemt i en særskilt database, og vil aldrig blive videregivet til andre uden dit udtrykkelige samtykke. Multirunner.dk gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre en bestilling og for at holde din træningsplan opdateret – f.eks. navn, adresse, e-mail.

Du har efter persondataloven ret til at få indsigt i hvilke oplysninger Multirunner.dk har registreret om dig, du har ret til at gøre indsigelse mod det registrerede, og du har ret til at blive slettet fra vores database. Henvendelser i den anledning bedes rettet til ole.stougaard@multiquark.com.

Blogindlæg