Multirunner.dk Blog

Multirunner version 2.0

multirunner app

 

Det er nu snart 2½ år siden at jeg lancerede Multirunner som en webbaseret træningsplatform, hvor du kan få en personlig løbetræningsplan, der er tilrettelagt ud fra din aktuelle form og det løbemål som du ønsker at nå.

Min ambition var dengang, og som den fortsat er i dag, at jeg (vi – det vender jeg tilbage til) med Multirunner ønsker at skabe en løbeplatform, som vil gøre din løbetræning sjovere, mere motiverende og mere effektiv.

Dine personlige mål er vigtige, men vi mener også, at det er mindst lige så vigtigt, at vejen til målet bliver en positiv og givende oplevelse. Derfor skal Multirunner også være meget mere end et målsætningsorienteret træningsværktøj. Med Multirunner vil der være lige så meget fokus på processen frem mod dit mål.

I modsætning til andre lignende services, så ønsker vi heller ikke alene at være din træningsdagbog, hvor du lister din træning og hvor du kan se en masse statistik og grafer over den al den træning som du har gennemført. Al den data indeholder et hav af brugbar information, som en træner kan analysere og bruge til at optimere din træning. Det kan vi også med Multirunner, og vi ønsker at kunne give dig kvalificeret feedback på din træning med baggrund i de resultater du skaber undervejs og i forhold til den målsætning du har – Smart Training.

I det sidste (alt for) lange stykke tid har projekt Multirunner trådt vande. Jeg har stået alene med projektet, fordi jeg har manglet de rette personer til at drive projektet videre sammen med. Dette har heldigvis ændret sig, og vi er nu et team på fire personer, der fremover skal drive Multirunner videre.

For knap et år siden stødte jeg ind Niels Schuldt – en ven fra de gode gamle triatlondage – og sammen satte vi os for at genstarte projektet. Vi teamede kort tid efter op med Alex Galert fra Techfunder.de og begyndte udviklingen af en Multirunner App. Fjerde og sidste mand der for nylig er trådt ind i projektet er Hans Henrik Heming.

Vi har brugt den seneste tid på at få re-brandet Multirunner med et nyt logo og et nyt design, samt på at få udviklet den første Multirunner App (til Android), som vi nu er klar til at lancere og få testet blandt danske løbere.

I den tid der er gået er der fortsat ikke kommet andre væsentlige produkter på markedet der kan det samme som Multirunner. Vores ambitioner er fortsat skyhøje, og vi ønsker at være frontrunner på produkter, der kobler en træners viden med historiske data med henblik på at give dig som løber den bedst mulige træningsoplevelse og performance.

Så jeg tror fortsat på en stor fremtid for Multirunner. Det vil fortsat kræve masser af vedholdenhed og hårdt arbejde. Men med Niels, Alex og Hans Henrik ombord, så er jeg sikker på at jeg er kommet et nyt stort skridt i den rigtige retning.

 

Blogindlæg